Friday 5 December 2008

Katty u poseti!

Propustila sam mnogo susreta u poslednje vreme.
Znam, znam- bice jos prilika.
Moja draga Katty nije cekala drugu priliku - jednostavno se pojavila na mojim vratima!
Kisa je padala, prevoz je bio uzasan.....sve je to nestalo u prijateljskom zagrljaju.
Kao da se poznajemo godinama!
Kao da sam je zaista `usvojila`....hahaha.... slatko smo se smejale toj sali na koju smo obe `navikle`.

Reci nisu mogle da se izgovore do kraja, pa smo pricale u jedan glas - to se moglo i ocekivati, zar ne? Sta pre reci, pokazati, pitati - kad je kod kuce cekaju i broje minute do njenog povratka. Znam koliko vredi svaki minut koji je odvojila da bi mi dosla u goste i veoma sam joj zahvalna na vremenu koje smo provele zajedno. Kafu smo pile iz mojih `carobnih solja` koje iznosim samo u posebnim prilikama, ..., ali to ovoga puta nije ni bilo vazno.
Smeh, radost zbog susreta i beskrajne price koje smo zapocinjale i ostavljale nedovrsene moglo je da prekine samo moje odusevljenje poklonom koji sam dobila.

`Torbica` je MOJA! Prava torbica , ukrasena cveticem i srculencetom, ruzicaste tufnice , dugmence i PRAVE kozne drske...... Odmah je nasla svoje mesto ma mom omiljenom rancu!

Kompletno preuredjen sadrzaj mog ranca - novi privezak za telefon ( svetlucavo srce ukraseno malim kristalom!) i plocica za obelezavanje vaznih mesta kada me nesto prekine u citanju knjige...(cvetic do cvetica!)... Nezna ruzicasta traka od tila je sve to povezala u najlepsi poklon.
Pokusala sam da `uzvratim` poklon i da iznenadim Katty ogrlicom.
Cim je stavila oko vrata, videle smo da je NJENA.
Divan je bio osecaj dok sam je posmatrala kako sa velikim zanimanjem posmatra i `prebira` komade mog nakita koji nije `otputovao` na izlozbu u Bgd...
Prebrzo je otisla , ali sada znam da imam jos jednu KATARINU u zivotu ...Sta bih vise mogla pozeleti!